Buffet Fleurie


Zalmsalade,
Huzarensalade,
Kip Ananassalade,
Pasta Tonijnsalade,
Kaas-Selderijsalade,
Dungesneden runderrollade met mosterdsaus,
Ardenner ham met frisse meloen,
Rijkelijk Vispalet,
Diverse rauwkost salades en sausjes,
Verse afgebakken baguettes met boter.

prijs €18,25p.p (minimaal 20 personen)

Buffet Sancerre


Huzarensalade,
Zalmsalade,
Kip Ananassalade,
Kaas-Selderijsalade,
Ardenner ham met frisse meloen,
Kalfsmuis met aardappelsalade,
Fijne paté soorten met cumberlandsaus,
Gemarineerde verse zalm,
Rijkelijk Vispalet,
Diverse rauwkost salades en sausjes,
Verse afgebakken baguettes met boter.

prijs €21,95 (minimaal 20 personen)

Buffet Chablis


Zalmsalade,
Kip Ananas salade,
Kaas-Selderijsalade,
Gerookte zalm en paling,
Pittige Tonijnsalade met gesneden kalfsfricandeau,
Gebraden roastbeef met eiersalade,
Parmaham met frisse meloen,
Salade van avocado en Hollandse garnalen,
Rijkelijk vispalet,
Fijne paté soorten,
Diverse rauwkost salades en diverse sausjes,
Verse afgebakken baguettes met boter.

prijs €28,50 (minimaal 20 personen)

Mediterraans Buffet


Pommodorie tomaatjes gevuld met een mousse van Gorgonzola,
Toscaanse salade van blokjes kaas en Summer kiss tomatoes,
Vistaartje met saffraancrème,
Vitello Tonato, pittige tonijnsalade met kalfshaas en zongedroogde tomaatjes,
Griekse komkommersalade met pittige fricandeau,
Zalmtapenade met stukjes tomaat en olijf,
Salade van gerookte kuikenfilet met appel, paprika en bleekselderij,
Salade van champignons, boontjes en pesto gegarneerd met Parmaham,
Carpaccio van ossenhaas met basilicum,pijnboompitjes, en Parmezaanse kaasvlokken.
Geserveerd met diverse broodsoorten, boter en tapenade.

prijs €29,95 (minimaal 20 personen)

Warme Bijgerechten

Provençaals gebraad met een pepersaus,
Zalmmootjes op een romige pasta,
Kalfsballetjes in een zoetzure saus,
Italiaanse Lasagne Bolognese, goed gevuld en met  kaas gegratineerd,
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met een frisse rauwkostsalade
en een aardappel- of rijstgerecht naar uw keuze.
€ 5,75 per persoon per gerecht.

Desserts

Van onze patissier, een variatie van mousses, bavaroises,
Desserttaartjes, vers fruit en profiterolles gepresenteerd
op feestelijke schalen met slagroom en sausjes. € 7,25 per persoon (minimaal 20 personen)