Onze Hors d’oeuvres zijn geschikt als maaltijd voor 4 personen en tot 15 personen als borrelhapje.

Luxe Vlees Hors d'oeuvre

Rundvleessalade, Kip-Maissalade, Romige paté, Gerookte kalkoenborst, Ardenner ham met meloen, gegarneerd met o.a. gevulde eieren, tomaten en fijne vleeswaren  prijs €36,50

Luxe Vis Hors d'oeuvre

zalmsalade, pasta-tonijnsalade, terrine van gerookte vissoorten, spies van gemarineerde gamba’s, gerookte makreel, gerookte zalm, gegarneerd met o.a.tomaatjes met Hollandse garnaaltjes en vissoorten prijs €47,50

Luxe Vegetarische Hors d'oeuvre

kaas selderijsalade, pasta met geroosterde groenten, Hollandse en Franse kazen, groentenquiche,  met roomkaas gevulde tomaatjes.  prijs €36,50 

Noordzee Vispalet

gerookte paling, gemarineerde zalm, gerookte makreel, gerookte forel, Hollandse nieuwe, Hollandse garnalen en een klassieke cocktailsaus prijs €38,00 

De Hors d’oeuvres kunnen worden aangevuld met:

* Provençaals gebraad met stokbrood, rauwkost & mosterdsaus (min.10 pers.) €7,75 p.p
* Javaanse kipsaté, drie stokjes met stokbrood,atjar tjampoer en saus €6,75 p.p.
* Beemster Kaasbroodje  € 1,50 p.st.
* Gehaktballetjes in zoetzure saus  € 1,75 p.st.
* Hartige Quiche, Langedijker, Broccoli of Prei-Kaas (12 punten uit een quiche) €19,25 p.st

* Vers afgebakken baguettes €2,00 p.st
* Roomboter €2,00 per potje Kruidenboter €2,75 per potje