Onze Hors d’oeuvres zijn geschikt als maaltijd voor 4 personen en tot 15 personen als borrelhapje.

Luxe Vlees Hors d'oeuvre

Rundvleessalade, Kip-Maissalade, Romige paté, Gerookte kalkoenborst, Ardenner ham met meloen, gegarneerd met o.a. gevulde eieren, tomaten en fijne vleeswaren  prijs €42,50

Luxe Vis Hors d'oeuvre

zalmsalade, pasta-tonijnsalade, terrine van gerookte vissoorten, spies van gemarineerde gamba’s, gerookte makreel, gerookte zalm, gegarneerd met o.a.tomaatjes met Hollandse garnaaltjes en vissoorten prijs €52,50

Luxe Vegetarische Hors d'oeuvre

kaas selderijsalade, pasta met geroosterde groenten, Hollandse en Franse kazen, groentenquiche,  met roomkaas gevulde tomaatjes.  prijs €42,50 

Noordzee Vispalet

gerookte paling, gemarineerde zalm, gerookte makreel, gerookte forel, Hollandse nieuwe, Hollandse garnalen en een klassieke cocktailsaus prijs € 44,50 

De Hors d’oeuvres kunnen worden aangevuld met:

* Provençaals gebraad met stokbrood, rauwkost & mosterdsaus  € 8,50 p.p (min.8 pers.)
* Javaanse kipsaté, drie stokjes met stokbrood,atjar tjampoer en saus € 7,50  per portie (minimaal 5 porties)
* Gehaktballetjes in zoetzure saus  € 2,00 p.st. (minimaal 20 stuks)
* Hartige Quiche, Langedijker, Broccoli of Prei-Kaas (12 punten uit een quiche) € 20,50 per stuk

* Vers afgebakken baguettes € 2,50 
* Roomboter € 2,50 per potje Kruidenboter € 3,00 per potje