Voor een compleet dagje uit bent u bij ons aan het juiste adres.
Graag zoeken wij voor u de leukste activiteiten die bij uw groep en wens passen.
De gehele dag kunnen wij voor u verzorgen van ontvangst, transport, activiteit, lunch en diner
en eventueel overnachting.

Museum Broeker Veiling, de oudste Doorvaar Veiling van Europa is één van de uitjes op fietsafstand van ons restaurant. U wordt ontvangen in gebouwbroeker_veiling
De Toekomst waar het heden overgaat in het verleden. Via een persoonlijke rondleiding wandelt u door het gehele museumgebouw, maakt u een rondvaart door het Rijk der 1000 eilanden en brengt u een bezoek aan het originele Afmijnlokaal van de Veiling waar de Veilingmeester u zal verleiden tot het kopen van enkele lokale producten. Een bezoek aan Museum Broeker Veiling is leuk voor jong en ouder, duurt  ongeveer 3 uur en de kosten zijn vanaf € 14,50 p.p.

 

Petanque Kampioenschappen.Petanque
Bij het Boulodrome van Les Milles Iles gaat u met z’n allen de strijd aan. De enthousiaste vrijwilligers van de club brengen u eerst de fijne kneepjes bij van deze mooie sport. Daarna wordt uw groep ingedeeld in twee- of drietallen en kan de strijd beginnen. Natuurlijk hoort daar een drankje bij en ook een hapje kan geregeld worden. Deze activiteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en is zeker leuk voor jong en ouder. De kosten zijn € 12,50 p.p. exclusief drankjes en hapjes.

Fietsen door Langedijk, zeker de moeite waard!D46.tif
Wij maken voor u een fraaie route op maat, afgestemd op uw groep, tijd en wens. Ook kunnen wij uw route zo maken dat u van activiteit naar activiteit kan pendelen. We kunnen er ook een spelelement aan toevoegen door er een puzzel-tocht van te maken. De tochtjes duren ca 1,5 uur afhankelijk van uw wensen en de kosten zijn vanaf € 10,00 (exclusief fiets.)

Wijnproeverij op Proeverij de WijnzoldeWijnkador.
Boven onze Wijntapperij vindt u onze Proeverij waar onze Wijn Entertainer u een zestal wijnen laat proeven uit de nieuwe- en oude Wijnwereld. Met een heerlijke wijnverhaal en wat kaas en brood op tafel bent u 1,5 uur in een andere wereld.
Kosten van de proeverij € 17,50 p.p.